23. lokakuuta 2014

Uusi viherpiipertäjä mun porukassa :3 !

Kukkuluuruu pikku haamulukijani :'3

Päätin viimeinkin alkaa kirjottamaan postausta, pitkästä aikaa!
Tällä viikolla on alkanu taas koulu rutiini, ja oon koulu on sujunu ihmeen hyvin x>
Olen tyytyväinen itseeni 8') Tänään jäin kotia, mutta vain koska elämässäni on tulossa yksi suuri asia eteen, asia joka voidaan nimetä "muuriksi". Mutta onneksi se ei kestä kauaa ja menee ohi.. Mutta se on silti käytävä läpi ;n; Ja tämän muurin takia jäin tänään kotiin, se ahdisti niin paljon.
Huomenna ponnistan taas kouluun! ^^

Sitten nukke uutisia T u T
Kävin viime viikonloppuna isukin kanssa Porissa, ja sieltä tarttui tällanen pikku viherpiipertäjä mukaan..

 
Weronica Firame


Hänen mallinsa on Novi Stars Orbit Beach Doll - Alie Lectric. >u< Nuo lasit löysin eräältä kirpputorila about eurolla :'3 Ja vaatteet on prismasta ostettu.. Olivat alennuksessa (-70%) joten ahmaisin muutaman paketin ^^

Momiossa utelin hänelle nimeä, ja sain muutamia todella hyviä ehdotuksia, joten lopputulokseksi tuli: Weronica Firame.. :3 Ostin hänet about 20€ Porin Anttilasta, ja tarkoituksena olisi tehdä hänestäkin custom nukke!
Kroppa vaihdetaan MH nuken kroppaan, ja nuo ripset yritän jotenkin vaihtaa.. jotenkin T n T Eri asia miten..
Tällä hetkellä Weronica saa olla lyhyt ja posettaa aika köyhästi ; n ; Mutta rakastan häntä silti <3 Kehittelen vielä luonnetta hänelle..

Ja pääasia on että Naomilla on viimeinkin joku kiva kaveri täällä kotona, kun olen poissa.. :3 Koulussa tai ulkona rakkaani kanssa. Tavoittelen kyllä, että saisin suht nopeasti Naomille jonkun kokoisensa kaverin.. Mutta raha syistä siinä voi mennä suhteellisen kauan :c

Olen kovasti yrittäny etsiä edullista Pullip nukkea.. Mutta toisaalta kiinnostaisi ostaa joku Dal, Isul tai Taeyang ._.
Huuto.netin tongin päivässä melkein 5 kertaa, samoin Tori.fi on käynyt hyvin, hyvin tutuksi.. Mollamaniassa käyn vähä harvemmin. Kilala.fi on hyvä osoite, siellä ovat suurin osa nukeista alle 160€.. Plasticpop ja Pullipstyle kiinnostais, mutta en ole varma noista ulkomaalaisista kaupoista :c Uskaltaako sieltä tilata, ja paljonko maksaa..
Tällä hetkellä on muutamia ehdokkaita, mutta silti odotan että saisin rahaa kasaan.. Sitte ku on rahat kasassa, niin uskallan ostaa toisenkin nuken :3 !

BTW, kirjotin tänään jo joululahjalistan o _ o''
Kyllä, Lokakuu ei ole vielä edes ohi, ja mulla on lista valmiina >__<
Periaatteessa siellä on kasa customointi tavaraa Naomia varten, ja muutama marketti nukke, ja yksi peli Xboxille :'3 Simppeliä.. Lisäsin sinne muutaman Pullipin, jos vanhemmat olisivat niin ihania että ostaisivat mulle toisen pullipin 8) Mutta tuskin u__u Sen verran hinnakkaita neitejä listasin..

Joulua odotellessa, ehtii vielä juhlistamaan Halloweenia! :3 Joko olette pitäneet Halloween juhlia..?
Ite ajattelin tänä viikonloppuna tehdä jotain kivaa Naomille ja Weronicalle.. ^^
(Olen hieman ulkona, miksen tykkää muista marketti nukeista niin paljoa kuin Weronicasta O_ö)
Vaatteita, ehkä huonekaluja :3 Ruokaa? >u< Ja jos yrittäisi maalata niitä kenkiä mitä käytän mun pikkuneideillä.. Suurin osa on kuitenkin jtn barbien kenkiä, jotka kaipaa yksityiskohtia.. :3 Ei me kait sen pahemmin juhlita.. 
Pitäisi etsiä ideoita netistä, mitä ompelisin neideille c: Minulla on niin paljon kankaita että en tiedä mitä tehdä! O.O Ideoista on puute.. Pitää kait tehdä visiitti MyFroggyStuffin youtubetilille ja kattoa sieltä jotain kivoja ohjeita o w o'

Taidan valmistautua matkustamaan nukkumatil luo! ^w^
Postailen myöhemmin lisää!
Muimui :'>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti